Syksyisiä kuvia Pixabaysta

Moikka! Ihanaa, kun päätit tulla lukemaan tämän postauksen! Minulla meni aika pitkän aikaa valita 10 parasta syyskuvaa. Kuvia saa käyttää vapaasti. Toivottavasti nautit postauksesta.♥

Ihana, syksyisä levähdys penkillä….

Ihana polku, joka kuin kutsuu luoksensa.

Terävät, lämpimän väriset lehdet.

Värikkäitä lehtiä ja tumma, kaunis tausta….

Kaunista ja värikästä…..

Tulee jo hieman talvi mieleen…..

Aurinko, lehdet ja sammal = syksy

 

Ihana! Ja niin sinäkin olet <3!

Kullankeltainen….

Siirtymävaiheessa syksyyn🍁

 

 

8 kommenttia

 1. Oih, ihania kuvia kaikki ❤️! Mä en osaa valita lempparia, mutta erityisesti tykkäsin alussa olevista kuvista – ne olivat kaikki erilaisia, hyvällä tavalla.

  Vastaa

  1. Kiitos kommentistasi, kommentit ovat minulle hyvin tärkeitä, sillä ne auttavat minua parantamaan CBN:kaa!🌾

   Vastaa

 2. Kauniita kuvia 🧡 Mun lemppari on varmaan tuo neljäs. Onhan tässä muitakin todella kauniita, mutta ehkä ne ovat tulleet liian usein Pixabayssa vastaan, että olen jo alkanut kyllästymään niihin 😅 Ehkä olisi voinut olla vähän enemmän kuvia. Tai jos ei enempää kuvia niin pidemmät tekstit väliin tai sitten ei tekstiä ollenkaan. Tuollaiset noin lyhyet lauseet olivat ehkä vähän häiritseviä.

  Vastaa

  1. Kiitos kommentistasi, kommentit ovat minulle hyvin tärkeitä, sillä ne auttavat minua parantamaan CBN:kaa!🌸
   Mukavaa kun pidit neljännestä kuvasta, minunkin mielestäni se oli kaunis. Yritin tehdä postauksesta teille mieluisen, mutta epäkohtia löytyi aika reippaasti. Teen parhaani ja yritän tehdä CBN:sta paremman blogin!🌾

   Vastaa

 3. Okei, mun ajatukset oli ekaksi luokkaa ”ei taas näitä samoja, jotka kaikki on jo nähneet…” Onneksi sulla olikin siellä myös vähän pidemmältä etsittyjä! Tosissaan ihania kuvia, mutta ne tekstit siinä välissä oli vähän häiritseviä.

  Vastaa

 4. Vau, ihania! Hauska fakta: Aina kun on syksy sanon että syksy 🍁 on lempi vuodenaikani. Aina kun on talvi 🥶 sanon että talvi on. Aina kun on kevät 🌷niin sanon että kevät on. Ja aina kun on kesä 🌻 sanon että kesä on! Joo, älä kysy 😅 lempparini oli ehkä aurinko lehdet ja sammal 😀 ❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜 ❤️

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *