Postilaatikko

Postilaatikkoon voit kirjoittaa palautetta kaikesta blogiin liittyvästä. Tietysti, kunhan kirjoitat sen selvästi, siivosti ja jos on kriitiikkiä, niin sitten rakentavalla kritiikillä. (Julkaisin siis UUDEN postilaatikon!)

 Ihanaa loppupäivää just sulle!🌷

 

💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙

12 kommenttia

  1. Rakastan kirjoittaa plus- ja miinuslistoja, joten tässä yksi!
    + Se kirjoitustehtäväpostaus. Se. Oli. Aivan. Mahtava! Rakastin niitä vinkkejä, ja oon varma, että saan niistä jotakin mun blogiin asti.
    + Postauksissa on aina kauniit kuvat! Tykkään oikeasti tosi paljon sun postausten kuvista. Ne on niin ihania!
    + Blogin teema. Tykkään siitä, kun ei tarvitse selata pitkiä postauksia kokonaan läpi päästäkseen seuraavaan postaukseen. Myös tämä pelkostety taustakuva on tosi mukava!
    – Sulla on aika paljon Q&A -postauksia. Tottakai Q&A:kun on kiva aihe, mutta mietin, että seuraavalla spessukerralla voisit tehdä ehkä jotain muuta, vaikkapa Olettamuksia minusta -postauksen?

    Vastaa

    1. Q&A:t eivät varsinaisesti ole spessuja. Voin kuitenkin tämän Q&A:n jälkeen vaikka tehdäkin sellaisen….. Muuten tänään on aikaa lähettää Q&Q kysymyksiä 16.00 asti; sori, kun muutan sitä KOKO ajan.

      Ihanaa, kun jaksoit kirjoittaa miinus-, pluslistan ja vieläpä niin pitkän…..

      Vastaa

  2. Sun blogi on mahtava! Kirjoitat kaikkea, mistä pidän. (Runot, vink vink 😉)
    Toivoisin mielipidejuttuja, esim. tietotekstejä (siis omasta näkökulmastasi)

    Ihanaa kesää, kun se alkaa! 🤩😍

    Vastaa

  3. Moikka Cherry!
    Mä aion vähän siistiä linkinvaihtajalistaani ja valitettavasti en ehkä enää jatka Cherryn bloginurkan linkinvaihtajana. Toivon, ettet käsitä mitään väärin, sillä blogisi on todella upea!
    Et ole ainoa, kuka nämä sanat saa kuulla, joten älä pety, jooko ❤️
    Ehkä vielä joskus olemme taas linkinvaihdossa ☺️✨

    Vastaa

  4. By the way, Nadjan blogin ylmäpitäjä ei ole enää Nadja, vaan Emma, ja hänellä on uusi blogi. Kannattaa poistaa vanha blogi linkkislistalta ja kysyä Emmalta mahdollista uutta linkinvaihtoa, jos haluat vielä jatkaa hänen kanssaan.

    Vastaa

  5. Heips! 🌺
    Suosittelisin, että kävisit linkinvaihtosivun läpi, sillä Tarinataidetta ja tarinatiedetta-blogi on jo lopettanut toimintansa, Olivian tarinablogi on nollannut linkinvaihtajansa, minun blogini nimi ei ole enää ”Kissa_fanin tarinat”, vaan Elsan tarinablogi, ja myös Tarinametsä on nollannut linkkarinsa. 😉

    Vastaa

  6. Toivottavasti tämä postilaatikko on vielä käytössä 😅 Anyways, mä ajattelin vain tulla kertomaan, että sun blogilla on oikeasti todella iso merkitys mulle 💕 Sä olet todella tärkeä osa mun bloggaamista, Cherry 🫶🏻

    Vastaa

    1. Kiitos!! Olen tauolla, mutta toi piristi mun mieltä kauheesti!!!!!! 😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *