Blogi 1v!

Hei kaikki! Huomasin juuri, että blogi viettää 7.12 1-vuotissynttäreitä. CBN on siis kohta 1v! Tässä postauksessa muistelemme tätä kulunutta vuotta ja toivon, että sinäkin tulisit mukaan! Julkaisen tämän jo pari päivää etuajassa, mutta on ihanaa, että olet täällä.

Kuvakilpailu -ilmoitukseen pääset tästä. Tarvitsen ainakin kaksi osallistujaa, aikaa on nyt 10.12 asti. Lukekaa ohjeet linkistä.Joulukuu 2021

Perustin blogin blogaajaan. Olin hyvin innoissani enkä panostanut oikein postauksiin. Siinä kuussa postauksia tulikin noin 25! Kiitos Minskutarr, joka kirjoitti ensimmäisen kommentin blogiini. Olin ikionnellinen.


Tammikuu 2022

Osallistuin Esterin kirjoitushaasteeseen. Tein noin 15 postausta, enkä panostanut niihin paljoa. Tämä oli kuitenkin sitä aikaa, kun aloin kehittyä, kiitos blogini kommentoijat!


Helmikuu 2022

Vierailin paljon muiden blogeissa ja julkaisutahti alkoi rauhoittumaan, onneksi. Postausten laatu parani samoin.


Maaliskuu 2022

Perustin ilmoitussivun ja postausten laatu alkoi paranemaan. Tällöin tein paljon Q&A:ta. Blogini julkaisutahti oli juuri sopiva ja otin rennommin.


Huhtikuu 2022

Blogin arki oli rauhallista. Postauksia ilmestyi ehkä kuusi ja ne olivat aika lyhyitä. Nautin blogin pitämisestä ja nautin nytkin!💜


Toukokuu 2022

Blogiini saapui kesä. Teinkin silloin paljon lyhyitä tekstinpätkiä. Blogini ulkomuoto myös parani ja vakiintui nykyisen kaltaiseksi.


Kesäkuu 2022

Tämä kuukausi oli hyvin nopea ja meni nopeasti. Kiitos kaikille! 🌺


Heinäkuu 2022

Aloitin blogiini jatkotarinaa nimeltä Menneisyyden salat, mutta se jäi kesken. Koetan siis vieläkin jatkaa sitä. Kiitos kaikille, jotka auttoivat minua blogini alkutaipaleella, erityisesti sinä, Ester.


Syyskuu 2022

Syksy oli jo selvästi blogissani. Tein paljon syysaiheisia runoja, tekstinpätkiä ja lyhyttarinoita. Koulu oli kuitenkin myös alkanut, joten aikaa ei ollut yhtä paljon. Kiitos kaikille, jotka lukivat blogiani!


Lokakuu 2022

Kyllästyin hetkellisesti blogin pitämiseen, vaikka kirjoitinkin koulussa aika hyvän tarinan. Kiitos kaikille, jotka kommentoitte silloin!


Marraskuu 2022

Blogin julkaisutahti alkoi kiihtyä. Rupesin käyttämään postausten ajastusta. Myös laatu parani selvästi.


Joulukuu 2022

Blogi täyttää yksi vuotta! Onnea rakas pikku blogini! Onpas sinusta kasvanut jo aika iso tyttö! 🎀


Haluan kiittää kaikkia blogin menneitä, nykyisiä ja tulevia lukijoita ja toivon, että voisin jatkaa blogin pitämistä vielä pitkään! ❄️

6 kommenttia

 1. Paljon onnea Cherryn bloginurkka ja Cherry itse myös! 🥳Jatka samaan malliin blogin pitämistä. 😊🙃Tämä on aivan superihana blogi! 💕

  P.S. Tuliko osallistumiskuvani kuvauskilpailuun perille?

  Vastaa

 2. Onnea, Cherryn bloginurkka! Tällaiset menneen-vuoden-muistelut ovat aina ihania <3 Mulla on mielessä varmaankin ekoja kertoja kun luin blogiasi, tykkäsin silloinkin 🙂

  Toivottavasti bloggaaminen jatkuu, onnea siihen! <3

  Vastaa

  1. Kiitos kommentista! Kiitos sinullekin, kun kommentoit ja vierailut blogissani. Hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮

   Vastaa

 3. Onnea!! 💛🧡❤️ Kiva idea, itse en todellakaan muistaisi jokaista kuukautta näin hyvin:D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *