Kuukauden lukuvinkki, ilmoitusasiaa ja osittainen juhlaspessu

Hei! Joudun valitettavasti ilmoittaa, että suurta juhlaspessua ei pitäisi tulla, sillä siinä menisi liikaa aikaa, aloitin sitä, mutta se eteni aivan liian hitaasti.

Haluan myös pahoitella, että kuukauden lukuvinkki tulee näin lyhyenä.

Ja ilmoitusasiana oli juhlaspessujuttu ja se ettei kuukauden lukuvinkkiä tule pitkänä. Ainiin! Ja kilpailun olisi tarkoitus tulla lähiviikkoina.

Pahoittelen myös postaus väliä, joka on ollut hyvin epätasainen tänä kuukautena, yritän tasoittaa sen. Kiitos kommenteista kaikille, samoin siitä, että olette jaksaneet vierailla blogissani, vaikka postauksia on tullut harvemmin.


Mutta nyt lyhyenä kuukauden lukuvinkki:

Tilly -sarja!

Kirjasarjan ensimmäinen kirja.

Tilly on tyttö, joka saa selville, että on kirjamatkaaja ja että hän on puoliksi kuvitteellinen. Se tarkoittaa sitä, että toinen hänen vanhemmistaan on kirjahenkilö. Kirjamatkaajat voivat matkata kirjoissa. Kirjasarjassa on kolme kirjaa, mutta en ole lukenut niistä ensimmäistä.

Kirjassa hyvää oli sopiva juonen eteneminen, hahmot ja taitava kuvaileminen. Jännitystäkin oli hieman, mutta juuri sen vuoksi sopii aika monen ikäiselle, vaikka vanhemmat ehkä haluavat lukea hieman jännittävämpää kirjaa. Huonoa oli se, että juoni vaikutti silloin tällöin aika hajanaiselta. Siitä huolimatta kirja oli hyvä.

Suosittelen kirjaa 9-13 vuotiaille, vaikka se voi sopia Myös vanhemmillekin ja hieman nuoremmille.

Käsittääkseni kirjasarja on uusi, mutta löysin sen kirjastostamme. Suosittelen lukemaan!


Sitten juhlaspessuasioiden pariin!

Kilpailu tulee ainakin ennen vuoden vaihdetta, mutta voi tulla aikaisemmin.

Ja halloweentarinaa ei pitäisi tulla, mutta harkitsen jonkin tarinan kirjoittamista! Minulla on tietysti yksi tarina vihossa odottamassa, mutta menee jonkin aikaa, että saan sen valmiiksi.

Jos muistan oikein, niin Olivia ehdotti Room Touria. En tee sitä, mutta pidän sen mielessäni, kun postausideat ovat lopussa. Siinä olivat tämän postauksen asiat, kiitos kun luit!


 

4 kommenttia

  1. Moi taas! En ole kerennyt käydä täällä pitkään aikaan. 😕

    Minusta kerroit aika hyvin tuosta kirjasta! En ehkä aio lukea, mutta oli kiinnostava postaus! ❤️

    Vastaa

  2. Okei, ton kirjan idea kuulosti mahtavalta. Tuli vähän mieleen Hurjien tarinoiden talo, joka on mun omia suosikkeja! 😀

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *