Kesän alkusoitto

(Kuvan olen ottanut ja muokannut itse)

Okei, okei! 😄Taas kerran näitä CHERRYN SUPERLYHYITÄ TARINOITA💗. Mutta toivon silti, että nautit💛. Kirjoitin tekstin melko nopeasti🙂, joten jälki saattaa olla sen mukaista.😬 Ja vaikka vielä ei ole kesä, niin kirjoitin nyt HIEMAN etuajassa.😁 En tiedä, kuuluuko kesän alkamiseen aina myrsky, mutta kesällä ukkostaa ja sade on lämmintä, joten toivon, ettette kommentoi sitä.😬💜 Pyydän, että vastaat kommentissasi näihin kysymyksiin:

 • Mikä oli hyvää?
 • Oliko teksti liian lyhyt (oli se, minä tiedän!)
 • Mikä on SINUN mielestäsi parasta kesässä?
 • Koska teillä alkaa kesäloma?

Tiedän, että osa kysymyksistä oli outoja, mutta kaipasin hieman vaihtelua!🖤

Vesipisarat ropisivat katossa. Pilviä kerääntyi yhä lisää taivaalle. Taivas oli aivan tumma. Satoi pitkään. Vesilätäköitä alkoi syntyä pihalle. Pisarat tipahtelivat lehdille ja valuivat niitä pitkin maahan, jossa niiistä tuli yhtenäinen lammikko. Lammikko kasvoi ja kasvoi, kunnes se oli jättimäinen.

Kävelin kouluun ja muistelin eilistä myrskyä. Oli satanut ja aamulla, kun olin herännyt, oli maa aivan märkä. Sade oli lakannut aamuyöstä.

Koulun jälkeen oli vesi ruvennut imeytymään maahan. Vesilätäköitä oli silti vielä. Linnut visersivät ja kukat näyttivät entistä virkeimmiltä rankkasateen jälkeen. Voikukat peittivät ojanreunukset ja lähiniityn. Linnut saapuivat talvimatkoiltaa ja levähtivät hetken puiden oksilla, sillä pitkä matka oli ollut raskas. Kesä oli selvästi alkanut jo eilen. Eilinen myrsky oli selvä kesämyrsky. Kesä: mansikat ja jäätelö, kesäloma ja kukat! Koko kesä oli yhtä juhlaa. Kouluakaan ei ollut enää kauaa jäljellä. Säntäsin juoksuun ja juoksin koko matkan kotiin asti suunnitellen kesää- joka koittaisi aivan pian!

Mitäs pidit?💙❣️(muista vastata kysymyksiin!)

4 kommenttia

 1. Ihana! Okei, hyvää – vika kappale oli aivan paras, ja onnistuit ympäristön kuvailussa todella hyvin! Ja en tiedä lyhyydestä – jos tämä olisi ollut pidempi, se olisi ollut liiaksi jaarittelua. Kesässä parasta on ehdottomasti vapaus; vaikka tykkäänkin koulusta, on aivan mahtavaa, kun kesällä saa tehdä IHAN MITÄ HUVITTAA. 😀 Ja ei mitään hajua kesäloman alusta… Äitipuoleni ehkä sanoi jossain vaiheessa, että se olisi 4. päivä, mutta en ole varma?

  Vastaa

 2. Kiva tarina! Kuvailit hyvin j tykkäsin muutenkin, ja lyhyt se kyllä oli, mutta joo… 😂
  Parasta kesässä on rentoutuminen ja jäätelö! Ja uiminen tietty!
  Mulla alkaa kesäloma 4.6, mutta jos todistuksen hakua ei lasketa, niin 3.6. 🙃

  Vastaa

  1. Kiitos! Ihanaa, kun vastasit kysymyksiin ja hyvää kesää, vaikka on vielä vähän kevät.🌷

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *