Luonteita ja muita erilaisille asioille

Okei… postausidea on outo, mutta silti-   toivottavasti tykkäät! Tämä postaus on hieman lyhyt, mutta jos tykkäätte, teen kakkososan. Luonteet ovat oma ”mielipiteeni”, ja toivon, että arvostat ”näkemystäni”.

Punainen ruusu

Punainen ruusu on kaunis, lumoava ja viettelevä. Sillä on ystäviä, jotka ovat samanlaisia, kuin se, turhan usein kärttyisiä ja kaunistelevia.

Punaisesta ruususta olisi mukavampi tietysti kirjoittaa ystävällisempi, sillä se on ruusu- mutta näin oli pakko- en tiedä, miksi.

Kirjahylly

Kirjahylly on lempeä ja huolehtivainen.  Sillä on paljon ystäviä. Se on usein suuri, rauhallinen ja kärsivällinen- kaikki pitävät kirjahyllystä. Kirjahylly tietää kaikesta, mutta osa sen tiedosta saattaa olla vanhentunutta.

Minun oli pakko kirjoittaa kirjahyllystä- onhan se tärkeä, sillä siinä on kirjoja!

Nuppineula

Nuppineula on yksinäinen, mutta yrittää piilottaa surunsa tiuskimalla muille. Vaikka nuppineulalla on paljon samankaltaisia lähellä, ei ystävyyttä synny melkein koskaan

Suuttuessaan nuppineula käyttää yksityisasioita ja osuu aina toisten herkimpiin paikkoihin.

Peili

Peili on omahyväinen. Se masentuu aina, kun pölyä rupeaa kertymään sen päälle. Peili tykkää heijastaa ihmisten kasvoja. Se saattaa myös olla yksinäinen- kukaan ei tiedä, sillä se ei suostu puhumaan kenelle tahansa, sillä sen mielestä se on maailman ihmeellisin asia.

Peili- siitä oli pakko kirjoittaa.

Raparperi

Raparperi ei halua ystävystyä kenen tahansa kanssa. Niillä on tiukka yhteisö, jossa puhutaan vain soveliaista asioista. Raparperit ovat ulkopuolisen silmin hyvin ylpeitä ja koppavia- mutta ainakin yksi raparperi sadasta välittää muista.

Toivottavasti pidit!

8 kommenttia

  1. Tämä onkin erilainen postaus! Ja se on hyvä! Tykkäsin! Minun mielestäni nuo luonteet sopivat noille hyvin 🙃

    Vastaa

  2. Todella hyvä idea! Olen kuitenkin vähän eri mieltä näistä… Peili ei mielestäni ole omahyväinen, sillä sehän juuri heijastaa muita itsensä sijaan; kirjahylly on mielestäni enemmänkin omahyväinen, tai ainakin varma itsestään. Nuppineula… Noh, siitä en osaa sen paremmin sanoa, mutta ehkä ”pistävä” on vähän turhan ilmiselvä. Ja ruusu on muuten hyvä, mutta uskoisin, että sillä olisi silti paljon ystäviä; pitäisin sitä enemmänkin kauniina mutta tulisena luonteena, en ilkeänä.

    Vastaa

    1. Hmmm… Ihmisiä on erilaisia. Nuo ovat totta, mutta peili on omasta mielestäni hyvä tuollaisena, kirjahylly myös- onhan sillä monta kirjaa hoidettavana, nuppineulan kuvausta muutin hieman ja punaisen ruusun samoin. Kiitos kuitenkin palautteesta ja ihanaa, kun jaksoit kirjoittaa pitkän kommentin!🙂

      Vastaa

  3. Tällainen idea on luova ja hieno! 💜

    Mielestäni nuppineula on myös hyödyllinen, mutta kokee olonsa hyväksikäytetyksi tai siihen suuntaan. En ole ihan varma, mutta jotenkin niin sen ajattelisin. 🤔🙂 Mutta muista olin aika paljon samaa mieltä. Loppujen lopuksi nämä ovat mielipidekysymyksiä, eikä oikeaa vastausta ole. 🙂💚🤍

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *