Kiusaamiselle EI!

Suomessa on kiusaamista liikaa.Usein kiusaajat kiusaavat vaikka omien ongelmiensa takia.

ERILAISIA KIUSAAMISIA
Kiusaamista on henkistä ja fyysistä. Fyysinen kiusaaminen on mm.potkimista, lyömistä ja puremista. Henkinen kiusaaminen on mm. haukkumista.

KIUSAAMISEEN PUUTTUMINEN

Kiusaamiseen tulee puuttua välittömästi. Kiusaamisesta jää jälki. Ikuinen jälki, arpi joka ei parane koskaan. Monet kiusattuina olleet ovat masentuneet tai tulleet itsetuhoisiksi.

ITSETUHOISUUS
ITSETUHOISUUS on vakava asia. Itsetuhoisuudesta kärsivä ihminen voi alkaa satuttaa pahemmin tai ei niin pahasti itseään. Jotkut kiusatut ovat tehneet- no, itsemurhan. Toivottavasti nyt tajuatte, kuinka vakava asia kiusaaminen on.

Moikka👋

Arvostan, jos kommentoitte!

2 kommenttia

  1. Nyt oli pakko tulla kommentoimaan, sellasta asiaa täällä on! Mua on itteäkin kiusattu(ja kiusataaan edelleen) ja tää aihe pitäis nostaa enemmän esille: Mutta ihmiset pelkää. Vaikka jotkut pitää tätä ”läppänä” niin me pelätään. Me pelätään että kiusaajat alkaa kiusata enemmän, tai että se ei auta. Monet yksinkertaisesti pelkää. Pelkää sitä miten maailmankaikkeus nyt tähän aikookaan reagoida. Mä vaan toivon että tästä aiheesta uskallettais puhua myös enemmän irl. Paljon paljon enemmän. (Sori ku kommentoin tosi myöhässä) ja hieno teksti kyllä!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *