Se kaikista kirkkain tähti

Hei, tällä kertaa vuorossa on tällainen teksti. ❄️⭐❄️

Se kertoo tähdistä. Toivottavasti pidät postauksesta, vaikkei se ole paras postaukseni.😅


Katselen öiselle taivaalle. Talvisella rauhansinisellä taivaalla hehkuu monta kirkasta tähteä. Toiset niistä loistavat hyvin kirkkaasti, toiset taas himmeämmin, kuin varoen liikaa huomiota.

Tähtiä on miljoonia ja tuhansia, satoja ja kymmeniä. Kaikki näyttävät samalta, ne ovat kuin kopioita toisistaan, ne ovat identtisiä, aivan samanlaisia.

Kuitenkin on joitain poikkeuksia.

Esimerkiksi sinä.

Olet kaikista tähdistä kirkkain. Loistat kirkkaana ja annat tarvitseville valoa. Katselet lempein silmin maahan ja piristät pilvettömiä öitä. Annat rauhan tasaisella, kirkkaana loisteellasi joka luo kimmeltävän tien vetten päälle.

Olet se kaikista kirkkain tähti.

Olet minun tähteni.


 

8 kommenttia

  1. Niin kaunis! Jotenkin… no kaunis ja romanttinen. Joo, ei paras postaus, mutta hyvä!

    Vastaa

  2. Tää oli hieno, jotenkin se sai mut ajattelemaan avaruuden suuruutta ja tähtien suuria eroja. 😃👍🏻

    P.S. Olinko mä eka?

    Vastaa

    1. Kiitos kommentistasi ja palautteesta!
      Et ollut tällä kertaa, mutta kiitos silti😁

      Vastaa

  3. Mä tykkään tästä ihminen on tähti -vertauksesta, mutta jotenkin tässä se ei oikein toiminut. Ehkä tässä kerrotaan niin selvästi, että puhutaan taivaasta – ei ihmisistä. Ja sitten kun yhtäkkiä hyppääkin ihminen mukaan, niin se ei enää toimi. Tavallaan siis ehkä voisit kirjoittaa niin kuin enemmän sillä tavalla ns. salaperäisesti, että lukijalle ei tule sekavaa näkökulmaa. Tässä nyt aivan täysin tuulesta temmattu esimerkki: Tämä meidän tähtitaivaamme maan päällä on upea paikka. Niitä tähtiä on niin paljon. Minusta sinä olet kuitenkin se kaikkein kirkkain tähti.
    Hyvin kirjoitettu siis. Älä pahastu kritiikistä, yritin vain selittää mahdollisimman selkeästi, mitä voisi parantaa. Mä tykkään tästä ideasta todella paljon 🖤 Ehkä sillä tosin on vaikutusta, että tähän samaan ajatukseen mun lempilainaus perustuu 😅

    Vastaa

  4. Pidin tarinan tunnelmasta, se oli jotenkin tosi hyvä. 😀 olen samaa mieltä Linnean kanssa, että voisit parantaa tätä Linnean kommentin avulla. Tosin tää on mun mielestä hyvä muutenkin, upea teksti! <33

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *