Auringon laskiessa

Hei! Tämänpäiväinen teksti on novelli. Se kertoo kesästä ja rakkaudesta. Olen oikeastaan aika tyytyväinen tähän tekstiin. Mietin vain, miksi olen ruvennut tekemään romanttisia tekstejä….? Novelli se tosiaankin on, sillä novelleissa ei tarvitse selittää kaikkea….

Kuvakilpailuun kannattaa muuten osallistua!


Tuijotan ulos ikkunasta. Aurinko on juuri laskemassa ja heinäsirkat sirittävät. Puistossa on monia nauravia nuoria ja hilpeitä pariskuntia.

Huokaan. On kesä.

Katselen, kun puiden lehdet heiluvat lempeässä kesätuulessa ja omenapuun kukkien terälehtiä varisee tuulen johdattamana maahan ja Kukat heiluvat ja tanssivat. Ruoho ylettyy jo lähes polviin saakka. Linnut kaartelevat rauhoittavasti kauniilla värikkäällä taivaalla.

Katseeni kiinnittyy poikaan.  Siihen, jonka tullessa tuntuu hyvältä, jonka lähdön jälkeen pää tuntuu hattaralta ja unelmat keskittyvät vain häneen….

Se, jonka silmät ovat kuin suklaata ja nauru kuin itse täydellisyys. Salaperäiset silmät hohtavat, kun Auringon viimeiset säteet ovat jo häipymässä. Hän katsoo hetken Auringon perään ja sitten poika huomaa minut.

Seison ikkunaruudun takana ja hymyilen. Tuijotan häntä hetken, vaikka tiedän, etteivät tunteeni ehkä koskaan saa vastakaikua.

Hän hymyilee, mutta näen, että olen hänelle vain pieni kukkanen, joka on ehkä nätti, mutta mitätön ja heikko.

Siitä huolimatta hän viittaa minua luokseen. Tulen hänen viereensä ja hän katsoo minua ja huomaan hänen silmissään hieman vihreää. Sitä on tosin niin vähän, että sen tuskin  huomaa. Katselemme, kun  Aurinko laskee ja vähitellen tulee hämärämpää.

Kaikki tuntuu hyvältä.

Sitten kaikki ihmeellisyys on poissa. Huomaan tuijottavani tyhjyyttä  huoneeni ikkunasta ja tajuan, ettei äskeistä tapahtunut oikeasti, se oli vain harhaa, pelkkää hattarapilveä.

Silti poika on siinä seisomassa pihanurmella ja vilkuttaa minulle.  Minä vilkutan takaisin ja hymyilen.

Pojan silmissä hehkuu vihreä.

Vihreä on toivon väri.


 

11 kommenttia

  1. Aika kiva. 🙃😊🤍Tää oli mielenkiintoinen ja kaunis, mutta jotenkin tuntuu, että ei välttämättä ihan mun juttuni.🤔😌
    No okei, ehkä en vain ole parhaalla mahdollisella hyväpalautetuulella myöhään illalla, kun mulla on aivan järkky yskä. 🤧🥲
    Mutta koska en kestä sitä ajatusta, että sä, Cherry saat tästä sellaisen kuvan, että tää ois jotenkin huono, niin mä sanon vielä, että tää ei todellakaan ole huono, se ei vaan jotenkin kosketa mua hirveesti. 😥🖤

    Vastaa

  2. Oi apua kuinka ihana! 💚💚 Täähän on aivan SUPER mahtava!!! Huh, ehkä jopa paras postaus sun blogista… <3 Kesää tulee kyllä väkisinkin ikävä, vaikka just oon ollut innoissani joulusta 😅 No mutta joo, aivan super upea! Olen melkein sanaton 😶🤩

    Vastaa

    1. Olet ihana! Kiitos kommentistasi, se sai minut hyvälle tuulelle! 🤍
      Vaikka olenkin iloinen talven tulosta, olen kesäihminen. 😎
      Ihanaa, kun pidit postauksesta! 💖☕

      Vastaa

  3. Tää on sikahyvä.
    Tykkäsin tästä iha sikapaljo vaikka oon talvi ihminen.
    Ihana💚
    Lyhyt kommentti johtuu ehkä jännityksestä.
    Tulis pitempi jos mun ei tarvis mennä esittää joulujuhlaan💚

    Vastaa

  4. Uu vau! Tässä oli tosi paljon tunnelmaa, ja okei, ei ehkä kaikkein samaistuttavin, mutta mutta tyyli oli ihana ja tarina selkeä. 💚

    Vastaa

  5. Mä oikeesti RAKASTIN tota postausta!! Haluisin just itekkin kirjottaa tommosia postauksia mut oon niin ujo😅.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *