Ihanat linkinvaihto kamuni

Moikka! Sain vihdoin linkinvaihtoystävän. Hän kirjoittaa blogia nimeltään Olipa kerran- Esterin tarinoita. Alla on linkki hänen sivuilleen. Hän on todella taitava kirjoittaja. Jos sinäkin haluat linkinvaihtoon, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen ainotiikeri@gmail.com, tai voit kommentoida mihin tahansa artikkeliin. Uskon, että löydät luettavaa Esterin tarinablogista.

esterintarinablogi.blogspot.com

Moikka! Sain taas uuden linkinvaihto kaverin. Blogia kirjoittaa Aino. Blogin nimi on Tarinataidetta ja Tarinatiedettä Blogista löytyy hyvin monipuolisesti kaikkea.

Tässä linkki:

ainontarinat.net

Moikka! Tällä kertaa surullisemmin. Ofen tarinat- blogi on lopettanut. Alla oleva osoite ei ole enään käytössä. Rakastin blogiasi- Ophelia, ja pidän vielä sinusta. Olet tärkeä.

tarinablogi.blogaaja.fi

Heippa! Sain jälleen kerran uuden linkinvaihto kaverin. Hän kirjoittaa blogia nimeltään Biancan blogi. Hän on taitava kirjoittaja. Alla on linkki hänen sivuilleen.

biancanblogi.blogaaja.fi

Heippa rallaa! Sain uuden linkinvaihto kaverin. Hän on cuteavokado. Hänen bloginsa on ihana. Alla on osoite hänen sivuilleen.

cuteavocado.blogaaja.fi

Heissan! Sain uuden linkinvaihto kaverin. Hän on kissa_fani! Hänen tarinansa ovat ihania. Hänen bloginsa on uusi, ja tarvitsee lisää lukijoita. Alapuolella on osoite hänen sivuilleen.

kisssafani.blogaaja.fi

 

Moi! Sain uuden linkinvaihto kaverin. Hän Ophelia. Sama kuin ennen. Hänen bloginsa on ihana, ja Ophelia, olen NIIN iloinen, kun perustit blogin uudelleen.

ophelia.blogaaja.fi

Voi vitsi, kun mä oon iloinen, kun sain Oonan linkinvaihtoon. Hänellä on ihana blogi ja hän on mahtava ihminen. Oletko kokeillut kommentoinnin vastiketta hänen blogissaan? Jos et, kannattaa kokeilla- etenkin, jos et pysty kommentoimaan. Hänen bloginsa nimi on Tarina-akatemia. Osoite:

tarina-akatemia.blogspot.com

Moikka! Taas kerran minulla on aivan mahtavia uutisia! Sain jälleen uuden linkinvaihtolaisen- Nadjan. Suosittelen käyttämään hänen blogissaan!: OSOITE:

nadjanblogi.blogaaja.fi

11 kommenttia

    1. Ehh, tuossakin oli väärä. 🤦‍♀️ Eli TÄTÄ kommenttia klikkaamalla pääsee!

      Vastaa

  1. Lisäätkö Cherry minutkin tuohon artikkeliin? Tai siis me olemme linkinvaihdossa ja minun sivuiltani löytyy jo sinun linkkisi! Kun kysyiyt haluatko linkinvaihtoo, sanoin joo ja laitoin linkin🙂

    Vastaa

    1. Moikka! Anteeksi, laitan sen heti. Unohdin laittaa sen, mutta laitan sen nyt. Kiitos, kun muistutit

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *